Biztonságtechnikai szolgáltatások a jánoshalmi DeltaSec Kft-nél!
  A kép nem elérhető
  A kép nem elérhető
  alkalmazás vezérelt védelem
  kaputelefonok
  tűzjelző rendszerek
  kamerarendszerek
  beléptetőrendszerek
  távirányítású kapurendszerek
  riasztórendszerek
  Slider

  Riasztórendszerek, beléptető rendszerek, biztonsági rendszerek, távfelügyelet, vagyonvédelem, személyvédelem, tűzvédelmi rendszerek kiépítése - Ön és környezete biztonsága érdekében!

  bizt4.jpg

  A DELTA-SEC KFT 1997-ben alakult és kezdte meg társas vállalkozás keretén belül tevékenységét. Eleinte riasztórendszerek telepítése, távfelügyeleti állomások szerelése és működtetése adta elsősorban a cég fő tevékenységét, később  csatlakozott ehhez az elektromos biztonságtechnikai témakörhöz a kamera rendszerek, beléptetők, tűzjelzők tervezése és telepítése is.

  Az elmúlt évek alatt több száz biztonságtechnikai rendszert telepítettünk az ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Rendszereinket folyamatosan felügyeljük, karbantartjuk a megrendelői oldal kívánalmainak figyelembevételével.

  2000 óta foglalkozunk telepőrzéssel, valamint portaszolgálat szervezésével és üzemeltetésével. Jelenleg is több városban látjuk el ezen feladatokat. Fontosnak tartjuk az üzleti partnereink, megbízóink értékeinek megóvását, akár fegyveres biztonsági őrzés árán is.

  Üzletpolitikánk, hogy partnereink érdekében fontos a folyamatos kapcsolattartás a megbízóval, információ csere, amely segít rávilágítani az őrzésvédelem gyenge pontjaira a külső és belső lopások elkerülése érdekében.

  Meggyőződésünk, hogy áraink követik a piac kihívásait, de nem törekszünk a feltétlen olcsó megoldások felé, hiszen a vállalási ár mögé igyekszünk teljesítményt produkálni, mert ez a szemlélet hosszú távon jobban képviseli a megrendelő érdekeit.

  Cégünk rendelkezik minden megfelelő jogosultságokkal és engedélyekkel, mely a vagyonvédelem terén elengedhetetlen.

  bizt33.jpg

  Szolgáltatásaink

  Tűzjelző rendszerek
  Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food tru

  Épület tűzjelző rendszerét a 9/2008 ÖTM rendeletben előírtak szerint kell megtervezni és kivitelezni. Egy épület tűzvédelmét, mikroprocesszor vezérelt, egy több hurokkal rendelkező tűzjelző központtal lehet megoldani. A rendszer minden eleme feleljen meg a legmagasabb biztonságtechnikai követelményeknek és rendelkezzen az illetékes magyar hatóság tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítványával.
   

  Megkülönböztetünk hagyományos és intelligens tűzjelző rendszereket.

  HAGYOMÁNYOS TŰZJELZŐRENDSZEREK
  Hagyományos tűzjelző rendszerek általában 2-4-6-8 hurokkal rendelkeznek, melyekre típustól függően 25-30 érzékelőt lehet felfűzni hurkokként. A hurkon lévő eszközök pontos helyéről riasztás esetén nincs információnk és egy hiba esetén akár több érzékelő is kieshet a rendszerből, így védelem nélkül maradhat több védendő helyiség is.

  INTELLIGENS TŰZJELZŐRENDSZEREK
  Az intelligens rendszer visszatérő címezhető hurkokkal rendelkezik, analóg címezhető optikai füstérzékelőkkel. Címezhető volta miatt egyenként behatárolhatóak az automataérzékelők, valamint a kézi jelzésadók. Az analóg (folyamatos állapot közvetítés a központ felé) érzékelői miatt a rendszer képes a koszolódások folyamatos észlelésére a karbantartás szükséges előre jelzésére, téves riasztások kiszűrésére igény szerint. A hurkok visszatérő jellegűek, szakadás esetén 100 %-n működőképesek, hisz két oldalról tápláltak.

  A tűzjelző központ minden információ feldolgozó helye, ahova az érzékelők, a jelzőhurkok 2 eres, árnyékolt vezetéken keresztül csatlakoznak. A jelzéseket a központban feldolgozzák, értékelik, majd hozzájuk rendelik a megfelelő kimenő jeleket, hogy a tűzvédelmi vezérléseket aktivizálhassák. Helyi hang és fényjelzést adjanak riasztás és hiba esetén.

  Riasztás esetén az épületben 65 dB hangerőt kell biztosítani a hagyományos hangjelzőkkel.

  A tűzjelző központ legalább 24 órás szünetmentes üzemre kell, hogy képes legyen áramkimaradás esetén.

  A tűzjelző rendszer hatásos működése érdekében a rendszer karbantartását az előírt időközönként el kell végezni, különben csökken a jelzésbiztonság, esetleg megnő a téves jelzések száma.

  Riasztó rendszerek
  Kamera rendszerek
  Hálózat fejlesztés
  Őrzés - védés

  Kapcsolat

  Delta-sec Vagyonvédelmi Kft.

  • Cím: 6440, Jánoshalma Kisszállási út 13.
  • E-mail: info@deltasec.hu

  • Telefon: 77/401-067

  Hírlevél

  Facebook

  Copyright © 2017 Delta-Sec Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.