Biztonságtechnikai szolgáltatások a jánoshalmi DeltaSec Kft-nél!
  A kép nem elérhető
  A kép nem elérhető
  alkalmazás vezérelt védelem
  kaputelefonok
  tűzjelző rendszerek
  kamerarendszerek
  beléptetőrendszerek
  távirányítású kapurendszerek
  riasztórendszerek
  Slider

  Riasztórendszerek, beléptető rendszerek, biztonsági rendszerek, távfelügyelet, vagyonvédelem, személyvédelem, tűzvédelmi rendszerek kiépítése - Ön és környezete biztonsága érdekében!

  bizt4.jpg
  A DELTA-SEC KFT 1997-ben alakult és kezdte meg társas vállalkozás keretén belül tevékenységét. Eleinte riasztórendszerek telepítése, távfelügyeleti állomások szerelése és működtetése adta elsősorban a cég fő tevékenységét, később  csatlakozott ehhez az elektromos biztonságtechnikai témakörhöz a kamera rendszerek, beléptetők, tűzjelzők tervezése és telepítése is.
  Az elmúlt évek alatt több száz biztonságtechnikai rendszert telepítettünk az ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Rendszereinket folyamatosan felügyeljük, karbantartjuk a megrendelői oldal kívánalmainak figyelembevételével.
  2008-ban létrehoztuk testvércégünket a DELTA-SEC PLUSZ KFT-t. 
  Eleinte a fő tevékenység a megújuló energián belül a Napelemes rendszerek telepítése volt, majd a piaci igényekhez alkalmazkodva átkerült a biztonságtechnikai tevékenység is. Ma már a családi házas napelemes rendszerektől a naperőművekig telepítünk komplett rendszereket vagyonvédelemmel biztosítva.
  Üzletpolitikánk, hogy partnereink érdekében fontos a folyamatos kapcsolattartás a megbízóval, információ csere, amely segít rávilágítani az őrzésvédelem gyenge pontjaira a külső és belső lopások elkerülése érdekében.
  Meggyőződésünk, hogy áraink követik a piac kihívásait, de nem törekszünk a feltétlen olcsó megoldások felé, hiszen a vállalási ár mögé igyekszünk teljesítményt produkálni, mert ez a szemlélet hosszú távon jobban képviseli a megrendelő érdekeit.
  Cégünk rendelkezik minden megfelelő jogosultságokkal és engedélyekkel, mely a vagyonvédelem terén elengedhetetlen.
  bizt33.jpg

  Szolgáltatásaink

  Kamera rendszerek

  IP TECHNOLÓGIA:

  Napjaink egyik legmeghatározóbb tendenciája a biztonságtechnikában az IP alapú megoldások mind jelentősebb térnyerése. Ahogy a hagyományos információs csatornák mellett a digitális hálózatokon alapuló kommunikáció egyre nagyobb teret hódít, ezzel párhuzamosan a megfigyelési alkalmazások területén is megfigyelhető ez a folyamat.

  Az IP alapú rendszerek egyik legfőbb előnye, hogy a megfigyelés helye nem kötődik fizikailag a megfigyelt területhez, vagyis akár egy másik földrészről is láthatjuk élőben a kamerák által rögzített képet. A telepítés rendkívül egyszerű, a kamera kapcsolódhat helyi hálózathoz vagy akár közvetlenül az internetre is. Rendkívül rugalmas kialakítást tesz lehetővé, a kamerarendszer bármikor átszervezhető vagy bővíthető, a felmerülő igények függvényében.

  Riasztó rendszerek
  Tűzjelző rendszerek
  Hálózat fejlesztés
  Beléptető rendszerek
  Kaputechnika

  Kapcsolat

  Delta-Sec Plusz Kft.

  • Cím: 6440, Jánoshalma Kisszállási út 13.
  • E-mail: info@deltasec.hu

  • Biztonságtechnika - Takács Dávid
   Tel: +36 20 291 1822

  • Megújuló energia - Bogdán Róbert
   Tel: +36 20 270 4534

  • Központi telefonszámok
   Telefon1: +36 20 546 1140
   Telefon2: +36 20 555 6822

   

  Facebook

  Copyright © 2017 Delta-Sec Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.